Nelli Matula paljasti pikkujoulutyylinsä – vartalo kuin tiimalasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua kotimaisen popmusiikin kärkikaartiin tekevä Nelli Matula on saanut parissa vuodessa hyvin jalansijaa musiikkimarkkinoilla. Matula on esiintynyt jo muun muassa Blockfesteillä ja Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Sosiaalisessa mediassa hän hemmottelee fanejaan näyttävillä kuvilla.

View this post on Instagram

Pikkujoulut!🎄 Tägää sun squad! Mun on @mariahcarey @michaelbuble #petteripunakuono

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

Tällä kertaa Nelli Matula on julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hän valmistautuu pikkujouluihin. Seksikkääseen mustaan bilemekkoon pukeutunut Nelli rajaa kuvassa huuliaan peilin edessä, jolloin hänen vartalonsa kurvit pääsevät oikeuksiinsa.

– Pikkujoulut! Tägää sun squad! Mun on @mariahcarey @michaelbuble #petteripunakuono, Nelli Matula kommentoi kuvansa yhteydessä.