Räppäri anelee anteeksiantoa netissä – Offset haluaa Cardi B:n takaisin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Noin vuosi sitten avioituneet ja vastikään yhteisen lapsen saaneet räppärit Cardi B ja Offset erosivat muutama viikko sitten. Syyksi on nyt paljastunut Offsetin seksiseikkailusuunnitelmat, joissa mies oli järjestellyt kimppakivaa kahden muun naisen kanssa toteutettavaksi.

Räppäri Offset on julkaissut Instagramiin videon, jolla hän anelee ex-vaimoaan ja Kulture-tyttärensä äitiä Cardi B:ta palaamaan hänen luokseen. Mies tunnustaa olleensa itsekäs ja pilanneensa kaiken. Hän juhli äskettäin syntymäpäiviään, eikä mies kertomansa mukaan toivo mitään muuta kuin saavansa vaimonsa takaisin.

– Yritän olla parempi ihminen. Haluan tämän painolastin pois harteiltani. Olen pahoillani Cardi. Minä rakastan sinua, epätoivoinen Offset sanoo videolla.

Kulture-tyttären tuore äiti Cardi B kertoi hiljattain puolestaan Instagramissa, että on yrittänyt viime aikoina parantaa romanttista suhdetta aviomieheensä ja lapsensa isään Offsetiin. Valitettavasti kipinä on sammunut ja he ovat ainoastaan ystävyksiä keskenään. He ovat toistensa luottohenkilöitä, mutta asiat eivät ole toimineet enää parisuhdetasolla.