Julkkisten erikoisimmat kauneussalaisuudet – 6 niksiä punaiselle matolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät ja poptähdet valmistautuvat suurien gaalailtojen punaista mattoa varten kuukausia etukäteen. Moni keskittyy terveelliseen ruokavalioon, säännöllisiin kosmetologikäynteihin, liikuntaan ja paastoihin. On olemassa myös muutama kätevä niksi, joiden avulla oman mukavuuden tärkeässä tapahtumassa voi varmistaa.

Stylisti Janice Meredith kertoi Cityline-ohjelmassa parhaat ja erikoisimmat kauneussalaisuudet, joita moni tähti hyödyntää.

1. Teippi

Uusien korkokenkien liukkaisiin pohjiin kannattaa kiinnittää kerros teippiä. Teippiin tulee sen jälkeen tehdä puukolla viiltoja, jotka antavat liukkailla alustoilla ja portaissa kävellessä naiselle paremman pidon.

2. Vaseliini

Levitä hieman vaseliinia alueille, joille olet suihkuttamassa hajuvettä. Näin hajuvesi pysyy iholla kauemmin.

3. Kimallepuuteri

Sipaise kimallepuuteria hiuksiin puuterihuiskulla ja suihkuta kampaukseen vasta sen jälkeen hiuslakkaa. Tämä takaa sen, että hiukset näyttävät kauniin kiiltäviltä ja terveiltä valokuvissa.

4. Meikkivoide

Monissa iltapuvuissa on beigeä verkkokangasta. Mikäli verkko ei ole täysin ihosi sävyinen, tuputtele siihen hieman omaa meikkivoidettasi.

5. Pikkuhousunsuojat

Pitkähihaisissa asuissa pikkuhousunsuojat voi asetella kainaloiden alueelle, jossa ne estävät kainaloiden hikoilun näkymisen iltapuvun läpi.

6. Deodorantti

Hajustamatonta deodoranttia voi levittää hieman otsalle ja ylähuulen yläpuolelle, mikä estää hikipisaroita ilmestymästä kasvoille punaisella matolla.