Kuriiriyhtiön twiitistä somekohu: ”Silppuamme Joulupukin kirjeet”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan miljoonissa kodeissa lapset odottavat kuumeisesti joulua ja Joulupukkia, joka tuo toivottavasti heidän toivelahjojaan. Miljoonat lapset ovat lähettäneet Joulupukille toiveensa kirjeenä ja tietenkin toivovat kirjeiden menneen perille. Toivottavasti kovin moni lukutaitoisista ei nähnyt UPS Storen twiittiä aiheesta.

Twitter

UPS Store nimittäin julkaisi Twitterissä viestin, jossa se pyysi vanhempia lähettämään lastensa Joulupukille osoittamat kirjeet heille silputtavaksi. Viesti sai nopeasti tyrmäävän vastaanoton, sillä sitä pidettiin erittäin epäsopivana. Lopulta yritys poisti viestin, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua ja viestin lähteä leviämään verkossa.

Yritys kertoi BuzzFeedille, että sen mielestä viesti oli ollut hauska, mutta valtaosa sosiaalisen median käyttäjistä taisi olla asiasta toista mieltä. Yritys poisti viestin huomattuaan sen saaman vastaanoton olleen toisenlainen kuin he alunperin luulivat, tiedottaja Staci Reidinger kertoi. Hän lisäsi, että tarkoitus oli saada ihmiset nauramaan ja hyvälle tuulelle.