Onko deitti aidosti kiinnostunut? Nämä merkit paljastavat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyajan deittikulttuuri on muuttunut siten, että ihmiset saattavat treffailla ilman aikomustaan sitoutumiseen. Deittailusta on tullut ajanvietettä. Muutama merkki kuitenkin paljastaa tapailukumppanin olevan astetta vakavemmalla mielellä liikkeellä.

Osa treffiseuralaisista saattaa oikeasti etsiä vakituista seuraa satunnaisen flingin sijaan. He eivät aina sano sitä ääneen, vaikka seuralaisen perimmäisenä tarkoituksena olisikin tapailla rehellisellä ja aidolla tarkoitusperällä. Harvinaista, mutta mahdollista.

Yksi hyvä merkki on se, että deitti puhuu seuraavasta tapaamisesta ja siitä, mitä hän haluaisi tehdä kanssasi tulevaisuudessa. Vaikka hän ei tarkoita sitoutumista seurusteluun, osoittaa hän kuitenkin olevansa kiinnostunut ja haluavansa tutustua sinuun enemmän. Rehellisyys ja avoimuus osoittavat usein sen, että henkilö on valmis kertomaan asioita itsestään. Rakkauselämässä on pystyttävä paljastamaan heikoimmat kohtansa, joten rehellisyys on olennainen osa tutustumisprosessia.

Mikäli deittiseuralainen on kiinnostunut tutustumaan satunnaista tapailua enemmän, saattaa hän myös sanoa sen ääneen. Nykyisin on liikaa treffailua ja toisten tunteilla pelailua ilman, että ihmiset jaksaisivat tutustua kunnolla yhteenkään tapaamansa ihmiseen ennen uuteen vaihtamista. Asioiden ei tarvitse muuttua vakavaksi pitkään aikaan, mutta jo halu tutustua paremmin toiseen ihmiseen on mahtavaa nykyaikana.