Ruotsin miljonääriäidin uusi tyyli – poisti pitkät hiuspidennykset!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäitien elämästä kertovassa realitysarjassa esiintyvä Maria Montazami tunnetaan hänen näyttävästä hiustyylistään, joka on perinteisesti ollut muhkea blondi. Nyt nainen on poistanut hetkellisesti valtavat hiuspidennyksensä, ja fanit ovat rakastuneet lyhyeen tyyliin.

– Hiuslisäkkeet poissa vuorokauden ajan, vaaleaverikkö kirjoittaa Instagramiin uudessa ja kevyessä lookissaan.

Alusta asti sarjassa mukana ollut Maria Montazami on kaiketi suosituin Hollywoodin kotirouva, koska hänen nöyrä ja maanläheinen tyyli ihastuttaa katsojia. Sarjaa on esitetty noin kymmenen vuotta. Hän on naimisissa kiinteistövälittäjä Kamran Montazamin kanssa ja pariskunnalla on neljä lasta.

View this post on Instagram

Extensions off for 24 hours 😬 #notthatbad #feelsgreat ❤️

A post shared by Maria Montazami (@mariamontazamioriginal) on