Vikinglotossa 4,5 miljoonan päävoitto Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veikkauksen Vikinglotossa saatiin tänään keskiviikkona Suomeen jättipotti, kun peräti 4,4 miljoonan euron päävoitto oli pelattu Lappeenrannan Prismassa. Voittopotti on neljänneksi suurin koskaan Suomeen tullut Vikingloton voitto. Suurin yksittäinen päävoitto on vuonna 2012 Helsingissä pelattu 7,8 miljoonan voitto.

Lappeenrannan voittaja ei käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hän voi lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorista Helsingin Pohjois-Haagasta. Miljoonapotin voittanut rivi oli 7, 20, 26, 29, 39, 42 ja lisänumerona oli 5. Plusnumeroksi arvottiin 26.

Edellisen kerran Vikingloton täysosumapotti jaettiin kierroksella 49/2018, jolloin 7,4 miljoonan euron päävoitto meni Norjaan. Suomen edellinen täysosuma tuli kierroksella 14/2017, jolloin potti jaettiin neljään osaan ja Suomeen saatiin lähes 250.000 euroa nettiporukan jaettavaksi. Muut samankokoiset voitot menivät tuolloin Latviaan, Norjaan ja Ruotsiin.