Nyt se on varmaa! Mikael Gabriel ja muut räppärit jakavat jälleen ruoka-apua vähäosaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme aikaisempina vuosina kertoneet miten räppäri Mikael Gabriel on ystävineen jakanut ruoka-apua vähäosaisille Helsingin Malmilla. Nyt suosikkiartisti on vahvistanut, että tempaus toteutetaan jälleen myös tänä jouluna.

– Voimme enemmän kuin iloisin mielin todeta, että tänäkin vuonna organisoimme Malmin Prisman kanssa yhteistyössä pienen joulumielen kohotuksen paikallisille ja apua tarvitseville, Mikael Gabriel kertoo.

Viestin perusteella mukana ovat tällä kertaa Mikael Gabrielin lisäksi JVG, eli Jare ja VilleGalle sekä Tara ja Valari. He kokoontuvat nyt jo neljännen kerran Ylä-Malmin Prisman aulaan aatonaattona 23. joulukuuta kello 12.00 alkaen.

Jaossa on 300 ruokakassia, jotka sisältävät jouluisia tuotteita, kuten Pauligin kahvia, Atrian kinkkuja, Pandan makeisia ja Taffelin suolaisia herkkuja. Yhteistyössä mukana on monia muitakin tahoja, kuten esimerkiksi WSOY ja Planmeca, joista WSOY jakaa kirjoja ja Planmeca herkkukasseja.

Tapahtuma on kaikille avoin. Järjestäjät toivovat kuitenkin, että tilaisuuden luonnetta kunnioitetaan, sillä kyseessä ei ole fanitapahtuma. Lisäksi järjestäjät toivovat, että ruokakassit päätyvät niitä aidosti tarvitseville joko suoraan tai välikäden kautta.

– Me uskotaan vakaasti siihen, että pienillä hyvillä teoilla vaikutetaan siihen isompaan kuvaan. Toisen vähän on aina paljon sille jolla ei ole mitään. Auttakaa omilla tahoillanne niitä jotka apua tarvitsevat. Hyvää ja ennen kaikkea rauhallista joulun odotusta sekä valoisampaa vuotta 2019, Mikael Gabriel kirjoittaa.