Näin muutat seksifantasiat todeksi – asiantuntijan vinkit vällyjen väliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tyydyttävä seksielämä on ykisi parisuhteen parhaimmista asioista. Rakkauden lisäksi se parantaa myös terveyttä. Kaikilla on olemassa jonkinlaisia seksiin liittyviä fantasioita. Seksuaaliterapeutti Kristen Lilla kertoo nyt, kuinka fantasioista voi tehdä totta.

Tärkeintä on tietysti kommunikaatio kumppanin kanssa. Kun kertoo omista mielihaluistaan rehellisesti omalle rakkaalle, voi niistä päästä jossain vaiheessa myös yhteisymmärrykseen. Paras ajankohta omien fantasioiden kertomiseen on yleensä silloin, kun tunnelma on seksuaalisesti virittynyt. Niitä ei kannata kuitenkaan laukoa päin kasvoa kesken kiihkeimmän aktin tyyliin: ”Haluaisin kokeilla kolmen kimppaa!”

Kun fantasioista on puhuttu ääneen, voivat pariskunnat varustautua tilanteeseen. Mikäli seksiunelma vaatii oheistarvikkeita, kuten käsirautoja, kannattaa ne ostaa valmiiksi sopivaa hetkeä varten. Fantasian toteuttamisesta voi myös keskustella etukäteen ja varmistaa, että molemmat osapuolet ovat valmiita testaamaan asiaa oikean hetken koittaessa.

Fantasiaa ei välttämättä tarvitse toteuttaa juuri pilkulleen omien mielikuvien mukaan, vaan siitä voi saada asteittain enemmän irti. Pikkuhiljaa eteneminen ja uusien asioiden mukaan ottaminen makuuhuoneeseen rikastuttaa yleensä kokonaisvaltaisesti pariskunnan seksielämää. Toisinaan riittää, että fantasiasta pääsee pelkästään puhumaan ja leikittelemään mielikuvien avulla, Elite Daily tiivistää.