Honey G sai potkut päivätöistä – keskittyy nyt räppärin uraansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian X Factorissa suomalaista Saara Aaltoa vastaan taistellut räppäri Honey G pärjäsi kilpailussa monen mielestä yllättävän pitkälle. Huumorimusiikkia tekevät artistit ovat usein nopeita tähdenlentoja ja yhden hitin ihmeitä, mutta Honey G aikoo muuttaa kaavaa.

Omintakeisesta tyylistään tunnettu Honey G haluaa olla maailmanlaajuisesti tunnettu. Oikealta nimeltään oleva Anna Georgette Gilford on nyt lopettanut työnsä lontoolaisessa Chancellors Estate Agents -kiinteistövälitysfirmassa, koska hän haluaa keskittyä kansainvälisen uran luomiseen musiikin parissa. Naisen työnantaja oli vaatinut 40 työpäivän jälkeen, että nainen lopettaa räppärinä, mikäli hän haluaa työskennellä kiinteistövälittäjänä.

– He eivät tajua, kuinka kuuluisa olen. Musiikki on rakkauteni, intohimoni ja tavoitteeni on olla maailmanlaajuisesti tunnettu artisti, piakkoin uutta musiikkia julkaiseva 37-vuotias nainen kertoo The Sunille.