Kuopion poliisi pelasti koiran: ”Ainakin joulun ajaksi turvaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pakkaspäivinä monet koirat kärsivät, jos joutuvat olemaan liikaa ulkosalla, koska kaikki koirarodut eivät kestä kylmää samalla tavalla. Kuopiossa huolestuneet kansalaiset ovat viime päivinä kantaneet huolta mustasta koirasta, jonka on havaittu olevan eri paikoissa tuntikausia pakkasessa.

Nyt Itä-Suomen poliisi on kommentoinut paljon huomiota osakseen saaneen koiran tilannetta sosiaalisessa mediassa.

– Kaupunkilaiset ovat tehneet kyseisestä koirasta useina päivinä lukuisia samankaltaisia havaintoja. Havaintojen mukaan tämä koira on jätetty kytkettynä ulkosalle milloin minnekin jopa tunneiksi omistajan ollessa jossain muualla, Itä-Suomen poliisi kertoo Facebookissa.

– Kuopion poliisilla on nyt kuitenkin iloisia uutisia kerrottavana huolestuneille kansalaisille. Koira on pienten paperitöiden jälkeen saatu ainakin joulun ajaksi turvaan ja lämpimään nauttimaan hyvästä hoidosta ja koirien jouluherkuista.

Nyt viranomaisten ja eläinlääkärin tavoitteena on löytää koiralle uusi koti ja huolehtivat omistajat. Poliisi kiittää samalla kansalaisia siitä, että nämä kantoivat huolta koiran hyvinvoinnista.