Jarkko ikuisti hervottoman mokan Dubain lentokentällä: ”Piti kääntyä takaisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen lentomatkailua joskus harrastanut tietää miten esimerkiksi autonkuljettajat etsivät asiakkaitaan lentokenttien saapumisauloissa lappusten ja kylttien kanssa. Niihin on yleensä kirjoitettu joko vastaanotettavan henkilön tai ryhmän nimi näkyvästi. Aina kaikki ei mene kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaan.

Tänään Dubaihin Suomesta lentänyt Jarkko Sipiläinen huomasi saapuessaan, että erään autonkuljettajan kyltissä oli poikkeuksellinen mutta kuitenkin tuttu teksti. Kyseessä ei kuitenkaan ollut henkilön tai ryhmän nimi, vaan matkapuhelimesta lähetettäessä usein automaattisesti loppuun tuleva teksti ”Lähetetty iPhonesta.”

Sipiläinen kertoi Staralle joutuneensa kääntymään vielä kerran takaisin vain ikuistaakseen näkemänsä kyltin. Tarina ei kerro löysikö autonkuljettaja lopulta asiakkaansa.