Kimi Räikkönen viettää joulunsa Suomessa – kuvasta hurja nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen on saapunut perinteiseen tapaansa viettämään perheineen joulua Suomeen. Perheen molemmat vanhemmat julkaisivat sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa koko perhe poseeraa lumisessa maisemassa.

View this post on Instagram

Merry Christmas!

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Kuva on ilmeisesti ikuistettu Räikkösen perheen Suomen asunnon terassilla auringonlaskun aikaan. Suomalaisittain luminen maisema vaikuttaa tutulta ja perinteiseltä, mutta monissa maissa se koetaan varmasti eksoottisena.

Kuvasta onkin tullut valtaisa nettihitti, sillä Kimin julkaisemana se on saanut jo yksin Instagramissa yli 200.000 tykkäystä. Lisäksi Minttu Räikkösen julkaisemana sama kuva on saanut jo 22.000 tykkäystä. Suomalainen formulaperhe yhdistettynä suomalaiseen talvimaisemaan näyttää siis kiinnostavan maailmalla