Sydäntäsärkevä video: Omistaja hylkäsi koiran tien laidalle – lemmikki yritti juosta perässä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lemmikin omistajalla on vastuu huolehtia siitä, että eläin pääsee turvalliseen paikkaan vaikka hän itse ei pystyisikään enää pitämään sitä. Tuoreella viraalivideolla nähdään omistaja joka laiminlyö velvollisuuttaan törkeällä tavalla.

Turvakameran Iso-Britannian Stoke-on-Trentissä ikuistamalla videolla omistaja hylkää koiransa tien laidalle. Sydäntäsärkevän videon päätteeksi koira yrittää epätoivoisesti juosta pois ajavan omistajansa perässä.

Snoop-nimen saanut straffordshirenbullterrieri on sittemmin pelastettu eläinten hyvinvointijärjestö RSPCA:n toimesta. Järjestö julkaisi videon verkossa, jotta koiran hylännyt henkilö saataisiin kiinni.

– On uskomatonta, että joku voi hylätä koiran tällä tavoin joulua. Olemme kiitollisia ystävällisille ihmisille jotka löysivät Snoopin surullisena vuoteestaan ja veivät sen heti eläinlääkärin turvaan, RSPCA tiedotti.