Rodrigo ”Ihmis-Ken” Alves studiossa – musiikkia jo ensi vuonna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Plastiikkakirugian elävänä taidonnäytteenä toimiva Ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, piipahti äskettäin Milanossa jouluostoksilla. Samalla reissulla mies kertoi aloittaneensa laulutunneilla käymisen. Hänen haaveenaan on osallistua Euroviisuihin.

Nyt brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves on paljastanut aloittaneensa yhteistyön musiikkituottajien kanssa. Mies aikoo julkaista musiikkia jo ensi vuoden aikana. Superjulkkiksen statuksesta nauttiva Rodrigo on syntynyt viihdyttämään ihmisiä.

– Olen inspiroinut ihmisiä ympäri maailmaa seuraamaan unelmiaan ja tekemään elämässään mitä haluavat ilman, että pelkäisivät muiden tuomiota. Aivan kuten minäkin. Nyt haluan inspiroida ihmisiä musiikillani. Vuonna 2019 halyan laulaa ja tanssia sekä antaa hymyn ihmisten kasvoille ympäri maailmaa.