Sara pienenpienissä bikineissä – uiva sikakin kiinnostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

Alastomana usein jopa sosiaalisessa mediassa nähtävä Sara on nyt suunnannut Karibialla sijaitsevalle monien suomalaistenkin tuntemalle Exuman saarelle, joka on maailmankuulu uivista sioistaan. Erittäin niukoissa bikineissä veteen pulahtanut Sara sai saman tien sian kiinnostumaan ja kahlaamaan luokseen.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.