Ryöstäjät valitsivat väärän kaupan – vartija ampui saman tien kovilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti geenialtaan matalan pään uimareita, ja saavat siksi usein ansionsa mukaan. Nyt verkossa leviää Yhdysvalloissa kuvattu valvontakameran video, jossa nähdään miten aseistetut ryöstäjät saivat välittömästi luotisateen niskaansa.

Videolla kaksi miestä ryöstää kauppaa leikkiaseella ja hyppäävät kassatiskin taakse ryöstämään rahoja. Kaupan ulkopuolella päivystänyt aseistettu vartija huomasi mistä on kyse ja astui sisään kauppaan. Hän ampui välittömästi oikealla aseellaan kaksi laukausta kohti ryöstäjiä ja yhden vielä lähietäisyydeltä.

Tämän jälkeen toinen ryöstäjistä ilmoitti, että heidän aseensa on leikkiase. Siihen vartija vastasi, että hänen aseensa on oikea. Lopulta ryöstäjä kysyy, että osuiko häneen luoti, johon vartija vastaa myöntävästi. Lisäksi vartija toteaa ryöstäjien valinneen väärän kohteen. Valvontakameran video toimikoon opetuksena vastaavia rikoksia kaavaileville rikollisille.