Ihanat ideat talvihäihin – tunnelmalliset juhlat jäävät myös vieraiden mieleen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Talvihäät voivat olla romanttisemmat kuin uskookaan, jos panostaa ihastuttaviin yksityiskohtiin juhlajärjestelyissä. Talvihäissä ei ole pakollista olla pelkästään valkoisia värisävyjä, koska pimenevät illat ja lisävalaistus sopivat myös tummiin sävymaailmoihin.

Talvihäissä on asetelmissa havuja, marjoja ja omenia. Kynttilät tuovat lisähohtoa tunnelmaan, jota muuten voivat valaista erilaiset koristevalot ja katsetta vangistevat koristelamput. Talvihäissä saa pukeutua tummiin vaatteisiin ja panostaa näyttävään meikkiin.

Morsiamen päällä oleva häämekko voi olla vaikkapa vaaleansininen. Talvihäissä on lupa käyttää tekoturkiksia ja samettisia yksityiskohtia. Jälkiruokapöydässä voi olla runsain mitoin talviaikaan kuuluvia suklaaherkkuja. Mikäli ulkona ripottelee lunta, tulee hääkuvista takuulla ikimuistoisia.