Joulun fanittaminen meni yli – nainen loi sille oman vaatemalliston

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä nimeää joulun suosikkivuodenajakseen, mutta harva haluaa näyttää elävältä joulukoristeeltai. Irlantilainen Jenny Wilson on muotisuunnittelija, jonka suurin intohimo on joulu ja siihen liittyvä värimaailma säihkeineen ja loistoineen.

Mirror-lehti kertoo Jenny Wilsonin valmistavan omat jouluaiheiset asukokonaisuudet itse. Myös hänen perheensä saa osansa loisteliaasta tyylistä, johon kuuluu runsaasti tekoturkiksia, glitteriä, lahjanaruja ja joulupalloja. Nainen esittelee tyyliään Instagramissa joulukalenterin muodossa. Hänen asunsa ovat nousseet otsikoihin ympäri maailmaa.

– Miksi koristella kotia jouluna, kun voit itse olla kaikkein kaunein koriste? Olin ehkä joulukuusi edellisessä elämässäni, 36-vuotias nainen naurahtaa.