Push It -hitti raikasi synnytyssalissa – perhe lauloi sitä kannustukseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salt-n-Pepan legendaarinen Push It -kappale on soinut äskettäin synnytyssairaalassa. Jopa synnyttämässä ollut nainen osallistui jammailuun, sillä mikä sopisi paremmin vauvan saattamiseen maailmaan. Verkkovideosta on tullut viraalihitti.

Netissä on video perheestä, joka innostuu laulamaan synnyttämässä olevalle naiselle kaikkien tuntemaa Push it -kappaletta. Syntymäisillään olevan pienokaisen isä beatboxaa messevällä otteella kappaleen biittejä samalla, kun muu perhe laulaa lyriikoita. Vastasyntynyt voi olla onnekas päästessään maailmaan tällaisen porukan keskelle.

Push It -kappale on äänestetty kaikkien aikojen parhaimpien Hip Hop -biisien kärkijoukkoon. Se ilmestyi jo vuonna 1987, mutta kaikuu edelleen yökerhoissa ympäri maailman. New Yorkilainen Salt-n-Pepa on kahden naisen kokoonpano.