Poliisikoira sai talvikengät – kävely kuin sketsisarjasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Dakotassa toimivalla poliisiasemalla on hemmoteltu neljäjalkaista viranomaista uusilla talvijalkineilla. Poliisikoiran tassujen suojaksi tarkoitetut tossut eivät kuitenkaan olleet viranomaistehtävissä kulkevan lemmikkieläimen mieleen.

Associated Press on julkaissut hauskan videon, jolla nähdään erikoisesti tassujaan nosteleva poliisikoira. Jary-nimisen tassusankarin jaloissa olevat talvipopot näyttävät hankaloittavan koiran kulkemista. Koiran kävelytyyli on vähinäänkin huvittava, sillä se ei ole tottunut varpaiden ympärillä oleviin kangaspaloihin.

Toivottavasti poliisikoira tottuu uusiin ja hienoihin talvitöppösiin ennen kovempia paukkupakkasia. Video on kuvattu Rapid Cityssa, jossa on tällä hetkellä säätietojen mukaan paikoitellen noin -15 astetta pakkasta. Alueella on perinteisesti pitkät talvet.