Salarakas kääri takapuolen pörröhameeseen – seuraajien määrä kasvaa kohisten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harva tiesi ennen tämän vuoden toukokuuta, kuka on amerikkalainen nainen nimeltään Lani Blair. Nyt yhdessä yössä julkkikseksi noussut malli on saavuttanut lähes 600.000 seuraajaa Instagramissa. Hän on keskittynyt muotojen ja päällään olevien vaatteiden esittelyyn.

Lani Blair tuli tunnetuksi, kun ammattikoripalloilija Tristan Thompson saatteli naisen kanssaan yötä viettämään. Paparazzit kuvasivat kaksikon suutelemassa. Thompsonin avovaimo, Khloe Kardashian, oli samaan aikaan viimeisillään raskaana.

Kohu muuttui skandaaliksi ja koko Kardashianien perhe käänsi hetkellisesti selän pettäjämies Tristan Thompsonille. Khloe Kardashian kärsii miehensä syrjähypystä edelleen ja yrittää opetella elämään pienen lapsen äitinä kasvattaen luottamusta takaisin lapsensa isään.

Toivottavasti Khloe ei käy katsomassa uhkeapeppuisen Lani Blairin kuvia, koska salarakkaasta on kuoriutunut tämän vuoden aikana mahtavilla pakaroilla varustettu Instagram-malli. Nyt hän on pannut ylleen jouluun sopivaa pörröasua.

View this post on Instagram

Fluffy… Two piece: @fashionnova💋

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on