Torilla tavataan! Suomi voitti jääkiekon nuorten maailmanmestaruuden – Kakko nousi sankariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Kanadan Vancouverissa pelattiin jääkiekon nuorten maailmanmestaruudesta, kun turnauksen finaalissa kohtasivat Suomi ja Yhdysvallat. Erittäin kovatasoisen ottelun voittajaksi ja siten maailmanmestariksi nousi lopulta Suomi lukemin 3-2. Mestaruus on Suomen nuorille viides.

Suomen alle 20-vuotiaiden joukkueen sankariksi nousi jännittävien vaiheiden jälkeen Kaapo Kakko, jonka tekemä maali ratkaisi mestaruuden Suomelle vasta aivan tasaväkisen finaaliottelun loppumetreillä.

Kakkon ratkaisevan maalin lisäksi Suomen muut maalintekijät olivat Jesse Ylönen ja Otto Latvala. Yksi Yhdysvaltojen maali hylättiin ensimmäisessä erässä videotarkistuksen jälkeen, sillä jenkkipelaaja häiritsi Suomen maalivahtia.