Duudson-Jukka ja kihlattu ottivat aurinkoa pakkasessa – hyytävä kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa uraansa luova Duudsoneista tuttu Jukka Hildén meni tannoin kihloihin. Hän kertoi Instagramissa kihlautumisesta Youtube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa. Upea pari juhli taannoin Suomen itsenäisyyttä Yhdysvalloissa, mutta vuodenvaihteen he ovat viettäneet Suomessa.

Kerroimme aiemmin kuinka Jukka julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän ja kihlattu hyppäsivät paukkupakkasessa lumihankeen. Nyt on selvinnyt, että hauskat ja hyytävän kylmät tempaukset eivät jääneet vielä siihen. Nyt Jukka ja Chachi ovat nimittäin hassutelleet ottamalla aurinkoa pakkasessa.

Chachi Gonzales on meksikolaissyntyinen kaunotar, joka kertoi omalla Youtube-kanavallaan, ettei ollut koskaan aiemmin tuntenut kuten Jukan kanssa. Myös Jukka hehkutti kihlautumista aikoinaan somessa näyttävästi.

– Olemme kihloissa! Rakastan häntä, miten aito, hyväsydäminen ja hurjasti rakastava hän on. Hän tekee minut todella, todella onnelliseksi. Haluan viettää hänen kanssaan koko elämäni. Toivottavasti myös te kaikki muut löydätte onnen elämäänne, Jukka Hildén kirjoitti Facebookissa.