Savonlinnalainen Juha ikuisti silmiähivelevän videon – kuin satumaailmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luonto tarjoaa ajoittain näkyjä, joita on vaikea uskoa todeksi. Eräs tällainen lähinnä fantasiaelokuvaa muistuttava luonnonilmiö tallentui pari vuotta sitten Savonlinnassa, jossa ilmapyörre liikutti kovassa pakkasessa sumupilviä jo muutenkin kuvankauniissa maisemassa.

Videon ja kuvan ikuisti alkuvuodesta 2016 savonlinnalainen Juha Ryynänen, joka sattui seuraamaan 31 asteen pakkasessa talvista järvimaisemaa, kun samaan aikaan järven pinnalla alkoi kehittyä kaunis tuulipyörre. Kuvassa taustalla nähdään Olavinlinna.

Ryynäsen eilen uudelleen sosiaalisessa mediassa julkaisema Whitestellar-niminen video voi hyvinkin muodostua jälleen kansainväliseksi nettihitiksi. Esimerkiksi Facebookissa julkaisu on saanut 20 tunnissa noin 9.000 katselukertaa.