Leigh-Anne Pinnock bikineissä – vartalo ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Nyt Leigh-Anne on kuvattu nauttimassa elämästään Jamaicalla, jossa hän keikisteli kameran edessä rantavedessä bikineissä.

View this post on Instagram

🇯🇲

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

View this post on Instagram

🍫

A post shared by Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) on

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.