Sara Sieppi kiitti seuraajiaan somekuvalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi suuntasi viettämään vuodenvaihdetta luksuslomalle paratiisimaiseen lomakohteeseen. Sieppi on julkaissut lomaltaan sosiaalisessa mediassa upeita kuvia. Nyt Sara on kiittänyt kaikkia seuraajiaan myötäelämisestä.

Sieppi julkaisi reissultaan tyylikkään kuvan, jossa kuitenkin päähuomion varastaa ainakin miesten keskuudessa hänen kaula-aukkonsa. Viestissään missikaunotar kiittelee kovasti häntä sosiaalisessa mediassa seuraavia.

– Sitä vaan tulin sanomaan, että oon ihan häkeltynyt teidän kaikista viesteistä. En ole ehtinyt kaikkiin vastaamaan, mutta olen lukenut ihan jokaisen. Kiitos, kiitos, kiitos. Parasta, kun ”elätte” tän erilaisen matkan mun kanssa. Ihan hullua, kun mulla on teijät!