Aku Hirviniemi suivaantui somessa: ”Jokainen tabletti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Aku Hirviniemi nähtiin äskettäin tähdittämässä Pamela Tolan uutta Swingers-komediaelokuvaa. Hän on ollut viime aikoina otsikoissa myös muun muassa kotibileiden johdosta saamiensa ahdistelusyytteiden ja Tuntematon sotilas -elokuvan merkittävän roolin myötä.

Nyt Hirviniemi on kuitenkin ottanut kantaa kotitalouksien muoviroskaan. Suosikkinäyttelijä huomasi, että hänen tiskikoneessa käyttämänsä pesutabletit on pakattu jokainen muoviin, joka pitää poistaa ennen käyttöä. Roskaa siis syntyy merkittäviä määriä.

– Mahtavia nämä ecover luontoa säästävät ekotiskikonetabletit! Sitten jokainen saatanan tabletti laatikossa on yksittäispakattu sulamattomaan muoviin. Iso peukku, Aku Hirviniemi kirjoitti suivaantuneena.

Pamela Tolan ohjaama Swingers on hyväntuulen kriisikomedia viikonlopusta, jossa neljä eri-ikäistä pariskuntaa kohtaa toisensa parinvaihdon merkeissä. Jokaisella on kriisinsä joko pinnalla tai piilossa. Stara tapasi elokuvan tekijät ensi-illan kynnyksellä. Katso Tolan ja Hirviniemen haastattelu tästä alta.