1-vuotias vauva sai mallisopimuksen – valtava hiuspehko loksauttaa leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanilainen Baby Chanco -vauva on noussut parissa päivässä kansainväliseksi nettitähdeksi, kun hänen kuvansa ovat valloittaneet miljoonat ihmiset sosiaalisessa mediassa ympäri maailmaa. Tyttövauva on nimittäin ehtinyt kasvattaa itselleen ikäisekseen valtavan näyttävän mustan hiuspehkon, joka sulattaa nyt sydämiä.

Baby Chanco on saanut Instagram-tililleen jo yli 300.000 seuraajaa katsomaan miten pikkuisen hiukset kasvavat hänen äitinsä julkaisemissa herttaisissa kuvissa. Vielä toissapäivänä vauvalla oli sosiaalisessa medissa vain noin 100.000 seuraajaa, ja määrä kasvaa nyt nopeasti.

Vauvasta uutisoineen ABC 7 Chicagon mukaan Baby Chanco on jo saanut ensimmäisen mallisopimuksensa, kun hänet pestattiin mukaan Pantenen kampanjan The Hairy Tale -videoon. Tytön äiti on kertonut, ettei aio ryhtyä leikkaamaan pikkuisen hiuksia.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🎈HAPPY B-DAY🧸 🎀Babychanco😍🎉 . 1歳なりました❤️ . そして1歳記念にと @pantene_jp_official さんより、special giftが届きました❕👀💓 . people誌掲載がきっかけであれよあれよとこんな素敵なことに‼︎ ありがとうございました😊 . Baby Chanco is 1 years old!! To celebrate her birthday @pantene_jp_official has sent us a special gift!! So many great things have happened since People magazine did a story on Baby Chanco. Thank you so much 😊 . There is also English version!! . #母モンチ感動してます🥺 #髪つながりからのまさかの #パンテーン 笑 #pantene #さあこの髪で行こう #HairWeGo #TheHairyTale #語りがこれまたまさかの #近藤サト さん👩🏻‍🦳💓 #どんだけー🤣 #1yearanniversary #12ヶ月#12months#1year #爆毛#モンチさん#Monchhi♡ #partnershipwithPANTENE #thankyou

A post shared by 髪記録 / hair diary (@babychanco) on