Kissa ei tullut toimeen lajitovereidensa kanssa – muutti kanalaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Outlander-niminen kissa on herättänyt ihastusta erikoisen asuinratkaisunsa ansiosta. Kissa on päätynyt asumaan maatilan kanojen kanssa.

Syynä kissan erikoiselle elinympäristölle piilee sen lajitovereilta kokemassa syrjinnässä. Maatilan muut kissat eivät tulleet toimeen Outlanderin kanssa, ja niinpä se alkoi viettää aikaa kanojen kanssa.

Outlander tulee hyvin toimeen siipikarjan kanssa. Sen ei tarvitse esimerkiksi kilpailla ruoasta, toisin kuin muiden kissojen seurassa.

Kissan omistajat eivät ole moksiskaan siitä, että Outlander on päättänyt muuttaa asumaan kanalaan. Kissan ja Yhdysvaltoje Missourissa sijaitsevan White House on the Hill -maatilan arkeen tutustutaan tuoreella Youtube-videolla.