Vaarallisilla vesillä -realitysarjan alus kaatui – koko miehistö hukkui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Vaarallisilla vesillä -realitysarjassa seurataan rankkaa elämää ja työntekoa kalastusaluksilla, jotka joutuvat miehistöineen usein hyvinkin vaarallisiin tilanteisiin merellä. Nyt pahin on tapahtunut, sillä yksi aluksista on uponnut myrskyssä.

Vaarallisilla vesillä -realitysarjassa seurattu alus joutui vaarallisena tunnetulla Yaquinan lahdella nelimetrisiin aaltoihin, kun se yllättäen kaatui. Yhdysvaltojen rannikkovartiosto on vahvistanut, että Oregonin vesillä tapahtuneessa turmassa kuoli aluksen koko miehistö, eli 50-vuotias Stephen Biernacki, 48-vuotias James Lacey ja 50-vuotias Joshua Porter.

Rannikkovartiosto ehti nopeasti turma-aluksen luokse, mutta miesten pelastamiseksi ei ollut enää tehtävissä mitään. Alus löytyi kaatuneena mereltä. Yksi miehistä oli jäänyt jumiin alukseen ja hukkunut. Kaksi muuta löydettiin merestä tajuttomana ja he kuolivat sairaalassa.