Älä käytä deittipalveluja liikaa – tämän verran päivässä riittää

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Treffisovellusten avulla voi etsiä elämäänsä vipinää, seksiä tai jopa aitoa rakkautta. Mitä enemmän deittisovelluksia selailee, sitä vähemmän yleensä on mahdollisuuksia Sen Oikean löytämiseen. Tämä johtuu turtumisesta ja ylitarjonnasta.

Parisuhdeasiantuntija Meredith Golden kertoo Elite Dailylle, että ihmisten ei kannata selata deittisovelluksia kuin puolisen tuntia kerrallaan. Mikäli henkilö käyttää kahta erillistä sovellusta, on niiden yhteiskäyttöaika tällöin tunnin päivässä. Maltillinen käyttö lisää mahdollisuuksia oikean henkilön tapaamiseen.

Salaisuus piilee tauoissa, joiden jälkeen ihminen on yleensä tarkkaavaisempi ja pystyy paremmin kuuntelemaan itseään ja hahmottamaan etsimäänsä. Sovellusten jatkuva selaaminen sumentaa ajatuksia ja syö aikaa muilta elämän tärkeiltä osa-alueilta. Sopivan mätsin löydyttyä kannattaa piipahtaa pikaisesti kahveilla ja katsoa, haluaako hänen kanssaan lähteä pidemmille treffeille. Kasvokkain tutustumista ei korvaa mikään muu keino.