Pikkupoika auttaa kodittomia koiria – videot saaneet jättisuosion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Kalifornian osavaltiossa tehtiin äskettäin historiallinen päätös, joka kieltää eläinkauppoja myymästä koiranpentuja. Jatkossa eläinkaupat saavat myydä ainoastaan löytökoiria. Monin paikoin löytökoiria kohtaa kuitenkin edelleen ikävä kohtalo, joten eräs pikkupoika päätti auttaa niitä.

View this post on Instagram

The world needs more kids like Roman McConn.

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Ellen DeGeneresin ohjelmassa vieraana ollut pikkumies Roman McConn päätti auttaa eläinsuojaan päätyneitä löytökoiria ja sai idean ryhtyä tekemään videoita niiden kanssa. Poika ajatteli, että mukavat videot hänestä ja koirista saisivat ihmiset huomaamaan, että löytökoirat voivat olla mukavia elämänkumppaneita.

Pikkumiehen videot ovat saaneet suuren suosion ja monet hänen esittelemistään koirista ovat saaneet uuden kodin. Samanlaisten tempausten soisi lisääntyvän jatkossa muuallakin. Samaa mieltä on myös Ellen DeGeneres päivityksessään.