Sampo Kaulanen Finnairin lentokoneen ohjaamossa – ikuisti huikean maisemakuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkikauppias Sampo Kaulanen suuntasi eilen Michele-vaimonsa kanssa taas vaihteeksi reissuun, kun julkkispari lähti katsomaan Yhdysvaltoja. Yllätys oli melkoinen, kun Kaulasen pariskunnalta tiedusteltiin haluaisivatko he viettää osan lennostaan lentokoneen ohjaamossa.

– Kiitos Finnairin lentokapteenille tuurausvuorosta! Perämiehen hommia en ollut aiemmin koittanutkaan! Vitsi vitsi! Päästiin ohjaamoon nousun ajaksi ja olihan se once in the life time experience, Sampo Kaulanen intoili upeiden valokuviensa yhteydessä.

Kaulanen kiitteli vuolaasti Finnairin henkilökuntaa ja kertoi olevansa Michelen kanssa New Yorkiin, josta matka jatkuu eteenpäin. Kaulasen ikuistama maisemakuva lentokoneen ohjaamosta hakee vertaistaan.