Vapise Kim Kardashian! Susanna Penttilä haastaa somekuvallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-mallina ja liikenaisena kuuluisuuteen noussut seurapiirikaunotar Susanna Penttilä hemmottelee sosiaalisen median seuraajiaan upeilla otoksilla. Naisen kurvit saavat usein etenkin miespuolisten seuraajien polvet veteläksi. Nyt Penttilä nähdään sosiaalisessa mediassa mahdollisesti jopa uransa kurvikkaimmissa kuvissa.

Susanna Penttilä nähdään nimittäin poikkeuksellisen upeassa iltapuvussa, joka ei jätä juuri arvailun varaa sisällöstään. Näiden kuvien perusteella Susannaa voisi jo hyvällä syyllä nimittää Suomen vastineeksi Kim Kardashianille ainakin vartalonsa kurvikkuuden puolesta.

View this post on Instagram

#nudecolor dress

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Helsinkiläisen vaateliike Ferrerin omistava Susanna Penttilä esittelee mielellään sosiaalisessa mediassa vaatemallistojaan. Susanna Penttilän muotiliike on toiminut Helsingissä yli 25 vuotta. Hänet on nähty suomalaisissa viihdeohjelmissa ja aikakausilehtien sivuilla. Penttilä on aktiivinen eläinoikeuksien puolustaja.