Sijaisopettaja kosti rehtorille – sotki lapsen juhlapaikan ulosteilla

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sijaisopettajan ja rehtorin välinen riita on kulminoitunut haisevalla tavalla Yhdysvaltojen Floridassa. Opettaja päätyi sotkemaan paikallista puistoa ulosteilla. Heather Carpenter nähtiin levittämässä ulosteita Urferin puistossa sijaitsevaan paviljonkiin varhain aamulla.

Paviljongin oli määrä toimia paikallisen ala-asteen rehtorin kuusivuotiaan tyttären syntymäpäivän juhlapaikkana.

– Hän levitti sitä jokaiselle pöydälle ja lattialle. Naisella oli isossa mukissa virtsan ja ulosteen sekoitusta, jota hän kaatoi ja levitti ympäriinsä, tapauksen silminnäkijä kuvaili Fox 13 -uutissivustolle.

Teon motiivina oli kosto. 42-vuotiaan Carpenterin kerrotaan raivostuneen Philippi Shoresin ala-asteen rehtori Allison Fosterille tavasta, jolla hän käsitteli sijaisopettajan tekemää valitusta. Carpenteria syytetään ilkivallanteosta ja omaisuusvahikojen aiheuttamisesta.