Vau! Courtney Stoddenin lauluääni yllättää – esiintyi alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään Daddy Issues -nimisen singlen julkaissut povipommi Courtney Stodden on innostunut viime vuoden aikana enemmän musiikista kuin koskaan aiemmin. Nyt hän antaa ääninäytteen tuoreella Instagram-videollaan.

Pelkissä alusvaatteissa esiintyvä Courtney Stodden on tarttunut mikrofoniin laulaakseen The All-American Rejects -yhtyeen kappaleen Gives You Hell. Hän suoriutuu laulunäytteestä yllättävän mainiosti, sillä toisinaan julkisuuden varjolla musiikkibisnekseen astuneiden äänijänteet tai sävelkorva ei riitä aitoihin live-esityksiin.

Courtney Stodden tekee jatkuvasti promotyötä musiikkinsa eteen. Hän on keskittynyt etenkin ulkoisten avujen esittelemiseen, joten on virkistävää kuulla myös hänen lauluääntään. Hän julkaisee albumin myöhemmin tänä vuonna.

View this post on Instagram

I hope it gives you Hell 💃🎶☠️

A post shared by Daddy Issues (@courtneyastodden) on