19-vuotias popkaunotar jätti paidan kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 18-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet ja joka on miljoonien nuorten naisten roolimalli.

View this post on Instagram

🎭

A post shared by MB (@madisonbeer) on

Usein näyttävissä somekuvissa faniensa iloksi poseeraava Madison nähdään tällä kertaa poseeraamassa sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan valokuvassa erittäin niukassa asussa, jossa hän on jättänyt jostain syystä paitansa pukematta takkinsa alle.

View this post on Instagram

4 songs done in one day 📡

A post shared by MB (@madisonbeer) on

View this post on Instagram

🖤📹

A post shared by MB (@madisonbeer) on

19-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.