Alkuperäinen Ghostbusters saa jatkoa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauhukomedioiden klassikko Ghostbusters saa jälleen jatkoa. Tällä kertaa työn alla on suora jatko-osa vuoden 1984 elokuvalle.

Vuodelle 2020 suunnitellun Ghostbusters 3 -elokuvan ohjaajaksi ja käsikirjoittajaksi on kiinnitetty Juno-elokuvan ansiosta Oscar-ehdokkaana ollut Jason Reitman. Hän on alkuperäisen Ghostbusters – Haamujengin ohjanneen Ivan Reitmanin poika.

– Pidän itseäni ensimmäisenä Ghostbusters-fanina, sillä vierailin elokuvan kuvauspaikalla 6-vuotiaana. Halusin tehdä elokuvan kaikille faneille, Jason Reitman kuvaili Entertainment Weekly -lehden mukaan.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketkä alkuperäisistä tähdistä ovat mukana jatko-osassa. Egon Spengleriä esittänyt Harold Ramis menehtyi vuonna 2014. Ghostbusters-elokuvasta on tehty myös Kristen Wiigin ja Melissa McCarthyn tähdittämä, mielipiteitä jakanut uusi versio.