Eddie Murphyn kasariklassikko Prinssille morsian saa jatkoa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinssille morsian, eli Coming to America, on yksi koomikko Eddie Murphyn uran alkupuoliskon rakastetuimmista komedioista. Afrikkalaisen prinssin Amerikan seikkailusta kertova elokuva on saamassa jatkoa yli 30 vuotta myöhemmin.

Deadline-sivuston mukaan Paramount Pictures työstää parhaillaan Coming to America 2 -elokuvaa, jonka pääroolissa nähdään jälleen Eddie Myrphy. Craig Brewerin ohjaamassa jatko-osassa Murphyn esittämä Akeem saa tietää, että hänellä on Yhdysvalloissa kauan kadoksissa ollut poika.

Taannoin jo kymmenennen lapsensa saanut Eddie Murphy on viettänyt viime vuosina hieman hiljaiseloa valkokankaalta. Hänet on kuitenkin kiinnitetty suunnitteilla olevaan Beverly Hills Kyttä 4 -elokuvaan ja Identtiset kaksoset -elokuvan jatko-osaan.