Carmen Electra pulahti alastomana uimaan – julkaisi videon somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Carmen Electra lukeutuu 1990-luvun tunnetutuimpiin seksisymboleihin. Tähti onkin nähty useita kertoja rohkeissa kuvissa esimerkiksi Playboyn sivuilla. Vielä Electra ei ole vetäytynyt julkisuudesta ja rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on niiden osalta edelleen aktiivinen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Playboy-kaunotar on päättänyt pulahtaa kameran edessä uimaan alastomana. Carmen Electra muistetaan rooleistaan muun muassa Baywatch-sarjassa ja Scary Movie -elokuvissa. The Pussycat Dolls -yhtyeessäkin vaikuttanut tähti on yhdistetty vuosien varrella romanttisesti muun muassa Dennis Rodmaniin, Dave Navarroon ja Simon Cowelliin.

View this post on Instagram

Statement 🤣 #meow #purr 💋

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on