Janni Hussi ja Joel Harkimo ensikerran julkisesti yhdessä – upea pari gaalassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkijulkkikseksi noussut fitness- ja realitykaunotar Janni Hussi on seurustellut jo kuukausia niin ikään televisiosta tutun Joel Harkimon kanssa. Esimerkiksi Diili-ohjelmassa nähty Harkimo ei ole kuitenkaan näyttäytynyt Hussin kanssa julkisesti yhdessä. Ennen tätä päivää.

View this post on Instagram

I think I'm the lucky one 😂❤️ #urheilugaala

A post shared by Joel Harkimo ⚓️⛵️ (@joelharkimo) on

Tänään upea julkkispari nähtiin edustamassa ensikerran yhdessä, kun he saapuivat Urheilugaalan punaiselle matolle. Joel julkaisi paikalta sosiaalisessa mediassaan valokuvan, jossa hän totesi lyhyesti olevansa ilmeisesti se onnekkampi. Myös Janni julkaisi vastaavan kuvan, jonka yhteydessä hän puolestaan totesi vain taivaan olevan rajana Harkimon kanssa.