Horoskooppimerkeille omat Spotify-soittolistat – yhdessä astrologien kanssa

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Uskoipa horoskooppeihin tai ei, ei astrologian suosiota voi kiistää. Nyt suoratoistopalvelu Spotify tarjoaa astrologiaan hurahtaneille omaa merkkiä varten räätälöityjä soittolistoja.

Spotify tekee yhteistyötä julkkisastrologi Chani Nicholaksen kanssa luodakseen jokaiselle horoskooppimerkille omat soittolistat. Suoratoistopalvelun mukaan listat on laadittu Chanin astrologisten tulkintojen pohjalta.

Soittolistojen linkit sisältävälle sivulle pääsevät toistaiseksi vain Yhdysvaltalaiset Spotify-käyttäjät. Suomalaisten horoskooppiharrastajien kannattaakin toivoa tähtien päätyvän sellaiseen asentoon, että listoja pääsevät pian kuuntelemaan myös suoratoistopalvelun eurooppalaiset käyttäjät.