Oletko nähnyt tätä autoa? Poliisi pyytää havaintoja kahteen vainajaan liittyen

Ohhoh! · Stara.fi

Sisä-Suomen poliisi Tampereella tutkii viime yönä Valkeakoskella tapahtuneita kahta henkirikosta. Pelastuslaitos kutsuttiin kello 23.30 paikalle, kun kerrostalohuoneistosta levisi savun hajua porraskäytävään. Asuntoon mennessään pelastajat löysivät miehen, joka tuotiin asunnosta elvytystä varten.

Lähes välittömästi havaittiin, että henkilö on menehtynyt ja hänessä on muitakin ulkoisia vammoja kuin mitä palosta on aiheutunut. Pian ilmeni, että asunnossa oli myös toinen miespuoleinen vainaja, jossa oli nähtävissä ulkoisen väkivallan merkkejä. Molemmat miehet oli surmattu.

Poliisi on nyt aloittanut asiassa henkirikostutkinnan. Asiaa tutkitaan kahtena murhana sekä tuhotyönä. Tutkimuksiin liittyen poliisi etsii nyt kuvassa näkyvää henkilöautoa. Autosta ja tapahtumiin liittyvistä tiedoista pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 050 3137391 tai sähköpostilla. vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.