Ruotsalaismies soittaa koko bändin kerralla – niittää nyt suosiota maailmalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet ruotsalaisesta katusoittaja Anders Flanderzista ennenkin. Mies on sittemmin menestynyt urallaan ja julkaissut jopa ohjelmanumeroita esittelevän DVD:n Anders Flanderz – Live in Liverpool.

Ruotsista Britanniaan keikoille päässyt katumuusikko soittaa eri instrumentteja yhdistelevää soitinta. Siinä yhdistyvät haitari, sähköurut, torvet ja rummut. Kappaleeksi on valikoitunut Girls Just Want To Have Fun.

Katusoittajat eivät välttämättä ole elämän hylkäämiä laitapuolenkulkijoita, vaan osa heistä tahtoo tietoisesti tienata elantonsa ihmisille musisoimalla. Toisinaan katusoittajien joukosta nousee esiin todellisia taitureita. Entisaikaan yleisötapahtumassa esiintyi posetiivin kanssa soittaneita posetiivareita.