Bailupaatti risteilee taas lokakuussa – kuin festarit merellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuoden lokakuussa Itämeren aalloilla tehtiin historiaa, kun Bailupaatti irtautui laiturista ja käynnisti ikimuistoisen bileristeilyn. Nyt on varmistunut, että seuraavan kerran Bailupaatti juhlitaan lokakuussa.

Seuraavalla Bailupaatti-risteilyllä esiintymässä nähdään muun muassa Petri Nygård, Portion Boys, Lukas Leon, Aste, Rosvosektori ja Ollie. Tuttuun tapaan kyseessä ovat kuin festarit laivalla, joten juhlat jatkuvat ympäri vuorokauden. Lipunmyynti alkaa helmikuun alkupuolella. Lisätietoja löydät tapahtuman Facebook-sivulta ja uutiskirjeestä.

Edellisellä bailupaatilla esiintyivät muun muassa Nikke Ankara, Portion Boys, Pasi ja Anssi, Mäkki, Gabriel Lion, Kevin Tandu, Mansesteri & Squad sekä Slim Mill ja Mista S. Bileristeilyn Stara VIP tarjosi juhlijoille extrana muun muassa VIP-tilaisuuden tarjoiluineen ja VIP-passin. Katso tästä alta kuvasatoa lokakuun 2018 Bailupaatilta.

Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo
Kuva: Bailupaatti 2018, Jarkko Laine, Royal Photo