Juha Perälä jättää Aamulypsyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin radio-ohjelma Aamulypsy kokee ensi maanantaina mullistuksen, kun suosikkijuontaja Juha Perälä on silloin jättänyt ohjelman. Tänään alkoi nimittäin Perälän viimeinen viikko huippusuositussa ohjelmassa, sillä hänen viimeinen aamunsa lähetyksessä kuullaan ensi perjantaina.

Perälä kertoo, että alunperin hän oli ajatellut jättäytyä pois radiosta jo vuodenvaihteessa, mutta hänet saatiin kuitenkin suostuteltua jatkamaan vielä lähes kuukauden ajan ennen lopullisten jäähyväisten jättämistä. Asia paljastui vasta nyt, koska Perälä ei halunnut itselleen pitkiä jäähyväisiä.

Juha ”Peris” Perälä ei vielä kertonut mahdollisista tulevista suunnitelmistaan, mutta ei ole kuitenkaan suoraan tyrmännyt ajatusta radioon palaamisesta tulevaisuudessa.