Courtney Stodden oli 10 vuotta sitten vielä teini – julkaisi haastekuvan nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on osallistunut 10 vuoden kuvahaasteeseen. Hän oli 10 vuotta sitten 14-vuotias ja suurelle yleisölle tuntematon. Nykyisin hän on musiikkia julkaiseva malli.

Courtney Stodden meni 16-vuotiaana naimisiin huomattavasti vanhemman näyttelijän, Doug Hutchisonin kanssa. Avioliitto päättyi noin vuosi sitten ja nainen on jatkanut oman elämänsä ja uran rakentamista. Ahkerasti sosiaalista mediaa päivittävä Courtney Stodden on osallistunut kuvahaasteeseen julkaisemalla kuvan 10 vuoden takaa.

Hänellä on kuvassa tyylilleen uskollisena avonaisella kaula-aukolla varustettu mekko, mutta muuten ulkonäkö on muuttunut vuosien aikana. Ainakin rintojen ja huulten koko on kasvanut. Hänen silmänsä näyttävät myös olleen nuorempana kirkkaamman siniset.

View this post on Instagram

#10yearchallenge ✌🏻

A post shared by Daddy Issues (@courtneyastodden) on