Haluatko lemmikistäsi tohvelit? Tämä yritys hoitaa sen tilauksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miltä tuntuisi pukea rakas Musti tai Mirri jalkoihin? Eräs amerikkalainen yritys tarjoaa tähän mahdollisuuden, onneksi kuitenkin ilman että lemmikille käy huonosti.

Kentuckyssä sijaitseva Cuddle Clones työstää hämmästyttävän aidonnäköisiä tohveleita lemmikkien pohjalta. Tossut valmistetaan eläimistä otettujen valokuvien pohjalta, ja niiden esikuviksi kelpaavat niin koirat ja kissat kuin esimerkiksi linnutkin.

Cuddle Clones lahjoittaa osan keräämistään tuloista löytöeläinkodeille. Yhtiö on tullut aikaisemmin tunnetuksi myös oikeiden lemmikkien kuvien pohjalta tehdyistä, yhtä lailla aidonnäköisistä pehmoleluista.

 

View this post on Instagram

Afternoon guys! A couple months ago I came across a Youtube ad that immediately called my name. An ad that called to all obsessive dog lovers, aka ME! @cuddleclones has made me the greatest gift! JB slippers! Not only are they the cutest but they are so comfortable. Thank you Cuddle Clones! 🐶🧦💗 • • • • • • • • • • #lifestyleblogger #lifestyle #bloggerstyle #personalblog #motivation #inspiration #mentalhealthawareness #mentalhealthsupport #mentalhealthmatters #depression #suicide #anxiety #support #empoweringwomen #animaltherapy #therapydog #fourleggedfriend #cuddlebuddy #stuffedanimals #dogsofinstagram #puppiesofinstagram #furbaby #cuddleclones #slippers #ootd #blackgirlswhoblog #blackbloggers #melanin #positivevibes #goodvibes

A post shared by Tiani Angela Hibbert (@t_scorner) on