Pikkutyttö varttui kahden gorillanpoikasen kanssa – tältä näytti jälleennäkeminen 12 vuoden eron jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joskus ihmisillä on harvinaislaatuinen tilaisuus elää elämäänsä villieläinten kanssa, kun niitä hoidetaan esimerkiksi orvoksi joutumisen vuoksi. Pikkutyttö Tansy sai 15 vuotta sitten mahdollisuuden varttua kahden pienen gorillanpoikasen Djaltan ja Bimmsin kanssa vuosikausia.

Pikkutyttö ja gorillat olivat kuin sisaruksia, kunnes eläimet olivat varttuneet niin vanhoiksi, että ne oli aika vapauttaa luontoon Afrikan Gabonissa. 12 vuotta myöhemmin perheen isä ja tytär päättivät lentää katsomaan miten heidän entiset perheenjäsenensä pärjäävät vapaana viidakossa.

Pari vuotta sitten ensikerran ja parhaillaan uudelleen leviävällä videolla nähdään miten gorillat muistavat entiset perheenjäsenensä ja halaavat isää ja tytärtä hellästi. Sen jälkeen ne ryhtyivät leikkimään niin ikään muistaen, että kovat otteet eivät sovi kuvaan ihmisten kanssa.